:: MUTIARA KATA ::

IslamSpeaks I Love Islam

Mornings are reminders that Allah loves you! You're not just given another day to live but a chance to right the wrong of yesterday

Thursday, April 23, 2015

Tajuk Apa Ntah???

In The Name Of Allah.

Serius lama aku tak masuk blog ni. Nak menaip pun dah tak tau nak menaip macam mana. Tengok lama-lama punya post, nampak sangat budak-budak yang menaip. And now I'm 16 years old already. Hua3!!!!

After GEMS hari tu. Lepas praktikal kat C-mart. I'm still kat C-mart lagi. Berapa kali dah nak berhenti. Tapi aku tetap berdiri di sini. Why??????????????????

Pejam celik, dah 2 tahun aku kerja kat C-mart. Dah macam sebati dah dengan pengurusan and selok-belok dia.

BI telah lar. Hancus. Lingkop. Lama kot tak cakap. Foreigner  mai ja aku lari. Sebab lepa ni banyak songeh. Custeomer Melayu pun banyak songeh kot. Senang cakap semua customer banyak songeh.

2/3 ja boleh cakap elok. Lebih tu tau nak gaduh ja dengan kita. Tolong jaga deparment je pun. Bukan aku yang proses barang tu. Tu pun kena juga. Tension!!!! Bila cakap balik, kena plak "customer is always right". Please lar sesapa research sat pasal title ni. Sekarang ni tak dah kot. Nak ikut customer lingkop bisnes. But in certain2 things boleh lar.

Sampai bila tak tau aku nak menapak kat utara Kedah ni. Rezeki belajar pun kat UUM, then rezeki kerja pun kat UUM. Haish!!! Orang kata tak baik mengeluh. Mengeluh juga. Marah juga.

Keh, nak bersiap. 

Salam.

No comments:

Post a Comment